PROEFRIT MAKEN?

Meer weten over onze tweedehands auto’s, wil je een afspraak maken of zit je met een andere vraag? Contacteer ons of kom langs. We vertellen je graag meer over onze wagens. We kunnen ook gelijk ter plaatse een eventuele inruilwaarde bepalen.

Wil je een proefrit maken met een van onze auto? Bel dan nu voor een afspraak of vul het contactformulier in en we prikken graag een afspraak voor een proefrit.

IJsselstraat 21A
5347 KG, Oss
Bekijk op kaart

Beyza Bilici
Beyza Bilici
2023-12-09
Ik was opzoek naar een kleine auto en had bij autohandel Oss een toyota aygo gevonden. We konden snel een afspraak maken en een proefrit maken. Ik had de auto dezelfde dag nodig en ondanks de auto die dag pas binnen was, hebben ze de auto goed schoongemaakt en onderhouden. Ik kon hem over een paar uur al ophalen. Vriendelijk en heel erg goed geholpen!
Theo Janssen
Theo Janssen
2023-11-25
Super geholpen bij onze aankoop, nette verkoper die zijn beloften nakomt👌
Wim V/d Borst
Wim V/d Borst
2023-11-24
Ik heb bij autohandel Oss een 23jaar oude maar erg goede vw Lupo gekocht een half jaar geleden. Over deze auto ben ik erg tevreden wat ze vertelden klopte helemaal. Het is een erg goede auto. Ik kreeg zelfs nog een temp sensor erbij mocht de oude eens gaan haperen. Een leuke eigenaar van dit bedrijf en betrouwbaar. Koop hier maar rustig jouw auto. Super en groetjes
moto emsi
moto emsi
2023-11-03
I bought a Renault Trafic and everything was fine. Professional approach to the client, ability to negotiate prices and assistance in completing formalities. I recommend this company.
Robert Zoutewelle
Robert Zoutewelle
2023-10-10
Bij autohandel Oss een meer dan prima bedrijfswagen gekocht. Super vriendelijk en makkelijk afspreken ook in de avond kon ik makkelijk een proefrit maken. De deal was snel gesloten en het afleveren ging super soepel. Kortom een aanrader
Petra Granneman-Buis
Petra Granneman-Buis
2023-07-22
Super aardige man die z’n afspraken na komt. Zou er zo weer wat Kopen.
Hidde Van Zandvoort
Hidde Van Zandvoort
2023-06-27
Bedrijfswagen gekocht. Eerst een keer een proefrit gemaakt. Dag erna al op kunnen halen. Snelle service, er scheen een klein onopgemerkt defect te zijn. Dezelfde dag nog op kunnen lossen! Hele vriendelijke man. Komt afspraken na en is snel in communicatie.
Corstiaan Klos (Suicidal Squirrel)
Corstiaan Klos (Suicidal Squirrel)
2023-06-13
Ik heb een voor een mooie prijs een busje gekocht. Deze had schade en problemen waar hij heel open en eerlijk over was. De problemen heeft hij netjes opgelost en na 5000 Km doet hij het nog geweldig. Echt een aanrader
Maaike Vermeulen
Maaike Vermeulen
2023-06-10
Supergoede service. Fijne afhandeling en de bus die ik hier gekocht heb is geweldig!
Lola Heijdt
Lola Heijdt
2023-04-17
Hele vriendelijke en eerlijke verkoper, communicatie was goed. Ik ben zeer tevreden met de auto die ik hier heb gekocht. Wanneer er achteraf een probleem is, in mijn geval een kapotte antenne, lost hij ze op!